Home / News / Industry News / The solution to the central air conditioner not working

News

The solution to the central air conditioner not working

Update:25-07-2020
Summary:

1. Problem: power failure or blown fuse Answer: Check w […]

1. Problem: power failure or blown fuse
Answer: Check whether the power supply is cut off, whether the socket and plug are loose, repair the socket and replace the blown fuse.
2. Problem: The power supply voltage is too low
Answer: When the power supply voltage is lower than 10% of the rated voltage, the cause should be found out
3. Problem: switch failure
Answer: Whether the selector switch is disconnected from the wiring or mechanical failure, use a multimeter to check whether it is conductive. If the melting point is not conductive, replace the selector switch of the same model and specification.
4. Problem: The thermostat fails
Answer: Put the knob of the thermostat to the lowest temperature range. If the compressor cannot be started, check whether the contacts are connected with a multimeter. If the thermostat contacts are still not conducting when the room temperature is high, replace with a new one. Controller.
5. Problem: The compressor motor burns out
Answer: If the motor winding of the hermetic compressor is checked with a multimeter, it is found that there is a short circuit, open circuit and contact the shell to the ground, the compressor of the same model and specification should be replaced.
6. Problem: Compressor jam, shaft holding
Answer: Use a rubber rod or a wooden block on a hammer pad to knock the casing of the vibrating compressor, which may cause the compressor to start running, but the compressor should be replaced if it is still ineffective.
7. Problem: Crystal oscillator or reset circuit failure
Answer: Replace the defective component.

www.hisurp.com

0
Views: 61
Contact Us